200g Kjøttdeig 🥩
0.5stk Tacokrydder 🌮
2stk Store poteter 🥔
1dl Creme fraiche
1stk Hvitløks fedd 🧄
0.5stk Rødløk 🧅
0.5stk Granateple 🍎
1. Kutt opp poteter 🥔 i små biter. Tilsett bitene i en gryte med vann 💧 og kok opp til potetene er møre. Avkjøl potetene etter koking.
2. Bland sammen taco krydder 🌮 og kjøttdeig 🥩 i en bolle, sammen med en liten skvett vann 💧
3. Form kjøttdeigen 🥩 om til kuler, og stek de raskt i en panne på høy varme for å få en fin brunfarge på alle sider.
4. Legg kjøttbollene 🥩 i en ildfast form og stek på 180 grader, i 10 minutter så de blr helt gjennomstekt.
5. Kutt opp rødløk 🧅, hvitløk 🧄 og skrell granateplet 🍎
6. Tilsett creme fraiche 🥛, hvitløk 🧄 og halvparten av rødløken 🧅 sammen med de avkjølte potetene 🥔. Bland sammen og smak til med salt og pepper 🧂
7. Tilsett resten av rødløken 🧅 og granateple kjernene 🍎 i en bolle sammen med spinaten 🍃
8. Server taco bollene, sammen med en frisk salat og deilig hjemmelaget potetsalat 🍽